Hosteļa meklēšana

REZERVĒT TAGAD
Ierašanās Datums     Naktis

Property Description

Vieta
Airone Pisa Park yra 5 minutės autobusu nuo Leaning Tower, neseniai buvo renovuotas, ji priima kilmės iš senosios ūkio vadinamas \'Podere La Pertica\'.
Uždaryti stotelė, kuri jungia mus su tiesiogiai Piza miesto centro (5 min.) Pisa Centrale geležinkelio stoties (12 min), Piza-Florencija \'Galilėjus\' oro uosto (15 min), ir Luka (20-25 min )
Vieta yra 2 km nuo Pizos bokštas, 2 km nuo San Giuliano Terme miesto ir 10 km nuo Luka. Esame arti didelis prekybos centras, Carrefour.
Mes apsupta saulėgrąžomis ir kalnai ir takų, kur galima eiti Bėgiojimas, dviračiu ar tiesiog pasivaikščiokite. Airone Pisa Park yra puikus pagrindas atostogas Toskanoje šalia Piza miesto centro, tačiau toli nuo triukšmo. Nuo Piza, Lucca ir San Giuliano Terme, apylinkės garsėja Terminiai vonios ir sveikatos priežiūros.

TURTAS BAZĖS
Mes siūlome visas 3 *** Viešbutis patalpos HOSTEL kaina:
- Nemokami žaidimai kaip Tabletennis, Tablesoccer, Badmintonas, žaidimui skirtos kortos, pokerio ir daug daugiau - oro kondicionierius / šildymo - nemokamai Wi-Fi Internetas - Nemokamas interneto skyrelį - Low Cost restoranas su vietos Toskanos virtuvės - Baras - Nakvynės dviračių nuoma - Nemokami Automobilių parkas - Mokėjimas kredito / debeto kortelėmis ir grynųjų pinigų gyvūnus - Wake up service - Free luggage storage prieš checkin ir po kasos - Free city maps - Nemokami Kelionės informacija (autobusų ir traukinių tvarkaraščiai)

Room
Mūsų kambariai yra erdvūs, tyliai, ir puošia tradicinis Toskanos baldai. Visuose kambariuose yra įrengta:
- Oro kondicionierius / šildytuvas - TV LCD - šaldytuvas - Privatiems klientams telefono linija - nemokamą interneto - Saugus (gebėjimas pasirinkti savo PIN kodą) - didelis vonios kambarys su dušo kabina, rankšluosčių, plaukų džiovintuvas.
- Privatus kambarys, 6 žmonės turi 2 Originalus lovos + 1 viengulė lova (rekomenduojama šeimoms su mažiems vaikams)

TRANSPORTAS
- Pigiausias būdas iš oro uosto arba geležinkelio stoties
- Iš oro uosto arba geležinkelio stoties galima grižti į viešbutį, atsižvelgiant LAZZI VAI-BUS (autobusu - mėlyna spalva) kryptimi iki Lukos. Jis yra tik 15 minučių kelio automobiliu nuo viešbučio ir yra viena kas 45 minučių.
- Iš geležinkelio stoties reikia eiti iki Via Crispi, tai yra apie 150 metrų nuo geležinkelio stoties.
Tai pigiau nusipirkti už LAZZI VAI-BUS bilietą tabako parduotuvė, ten yra vienas traukinio viduje stoties arba oro uosto kitaip yra priešais geležinkelio stotį kelias. (Paprašyti bilieto, kuris galioja nuo stoties į San Giuliano Terme)
- Viešbučio autobuso stotelė yra vadinamas \'La Figuretta\', tai tiesiog dar iki atvykimo į San Giuliano Terme, apie 1 km nuo Pisa centras. Autobusas sustoja ant pagrindinio kelio, tai su aukštaūgiai medžiai iš abiejų pusių kelio. Šis kelias vadinamas SS12 arba Via del Brennero. Autobusų stotelė yra tiesiai po SUZUKI parduotuvė. Nuo sustabdyti, kirsti mažai tiltas, kuris bus jūsų dešinėje ir nuolat vyksta tiesiai šiame kelyje, viešbutis yra tik už, kad kelių, pamatysite, kad jis iš karto į kairę. Viešbutis yra apie 100 metrų nuo autobusų sustojimo.

SĄLYGOS
- SVARBU: Mes patikrinsime jūsų kreditinės, jei jūsų tikros kredito kortelę, turėtų būti neteisingi, mes pasiliekame teisę atšaukti rezervaciją be įspėjimo.
- Išlygos Visa Electron / debit / prepaid kortelėmis: Mes pasiliekame teisę atšaukti be įspėjimo REZERVACIJA, jei kortelė nepadengia visos sumos rezervavimo.
- Viešbutis pasilieka teisę atlikti autorizacija kreditinės kortelės iki atvykimo.
- Mokėjimas yra reikalaujama registruotis.
- Pusryčiai nebuvo įtrauktas į kambario kainą.
- Registruotis galima nuo 13:00 iki vidurnakčio (23,59). Po vidurnakčio galima tik su check-in, jei reikia mūsų nemokamą švytuoklines paslaugas į paimti jus iš oro uosto.

Naktsmītnes Telpas

• !!INTERNET!!