Property Description
Burvīgs viesnīca, kas piedāvā komfortu un eleganci, rotāta ar neo-klasiskās mēbeles un mūsdienu piederumiem, lai patīkamu un neaizmirstamu uzturēanos ceļotājs, biznesa un atpūtas viesiem meklē ļoti liela nozīme naktsmītnes Toronto centra.
Mēs lieliski atrodas Bloor ielā pāris kvartālu attālumā no slavenās Yorkville centra zonā, tiesības centrā Toronto, ar vieglu piekļuvi visiem sabiedriskā transporta.
Visiem galvenajiem apskates objektiem ir viegli sasniegt pastaigas attālumā, ap ar Lielo restorāni, bāri, mākslas galerijas, restorāni un tirdzniecības centri.
Kas atrodas starp diviem galvenajiem metro stacijās, gan dau minūu gājiena attālumā. Cross no Greenwin Square ielas padara jūsu ikdienas iepirkumu, ēdināanu un pakalpojumu tikai viegli.
Lielas Lounge numurs ar plazmas TV, kabeļtelevīzija, jaunu filmu katru nakti, DVD atskaņotājs, video spēles un daudz par jūsu fun. Vairāku datoru termināli ar interneta pieslēgumu pieejams 24h. Brand New virtuvēm pilnībā aprīkoti, lai kalpotu sev jebkurā laikā no dienas, bibliotēka pildīta ar desmitiem grāmatu.
Mūsu numuri ir būvētas jūsu ērti un ceļotāju visi var vajadzības.
Hi kvalitātes Gultas
Bezmaksas Pakaii-Clean Veļa, Fresh & dvieļi Soft segas
Liels TV ar 250 kanāliem
Kumode.
Bezmaksas Wi-Fi Hi Speed 24h.
AC vienība.
Lasīanas gaismas, birojs un krēsli.
Radio-Alarm.
Izbaudiet daudz Pakalpojumi mēs sniedz mūsu viesiem.
Self Ēdināana Moderna aprīkota virtuve.
bezmaksas tālruņa zvani-Ziemeļamerika.
faksa pakalpojumus.
Bezmaksas Wi-Fi.
Monētu Veļas (mazgājamā / āvējamā maīna).
Liela bibliotēka.
Ikdienas avīze.
Mēs nepārsniedz regulāri naktsmītnes:
Ikdienas Ceļojums uz Niagara Falls.
Lidostas Pacelt.
Pilsētas Orientācija.
Nav vakara zvans.
nav vecuma ierobeojumi.
Pazemes autostāvvieta - par dienu 10 $.
Secure Digital Ieejas.
Apmaksa:
- Mēs pieņemam visus kredīta / debeta kartēm maksājumu.
- Mūsu Cenas ir viss iekļauts.
- Maksājumus, ierodoties.