Hosteļa meklēšana

44 Queen Street, Queensland, Southport

REZERVĒT TAGAD
Ierašanās Datums     Naktis

Property Description

Ieteicams no Lonely Planet!
'Jomā, kurā backpackers ir dimetānnaftalīns o ducis tur vienmēr ir risks, ka budžeta izmitināšanas vienkārši nebūs darīt pūles.
Ne tik šajā krāsains Hostel, kur tīrība ir tikpat svarīga kā ir labs laiks, un tas ir uzskatāma par ļoti svarīgu '
Ūdensvīrs Backpackers Gold Coast ir moderna, tīra, droša, neizskatīgs, lai izveidotu burvju momentus. Ūdensvīrs Backpackers ir Kopmītņu stils izmitināšana, vai nu 4 vai 6 daļu, sajauc, tēviņš un mātīte dorms un privāto bišu māšu un dvīņi. Bezmaksas Pilnībā aprīkota virtuve iespējas jums pavārs up svētki. Baseins un lounge ap un Spa lasīt grāmatu. Sēdēt uz mūsu comfy Ādas dīvāni un skatīties Bezmaksas DVD no mūsu 500 + bibliotēka. Bezmaksas veļa un Segas, un jūsu gulta ir par jums. Piekļuve internetam, karstā spot (bezvadu internets) un tālruņa
Vai vienkārši pievienoties komandai un satiekam cilvēkus no visas pasaules un ir dzēriens, un Boogie mūsu licencēto bārs-Domkrati Spot. 7 dienas / nakts grafiks, ja jūs vēlaties, lai kāds organizētu jums. Diskontēta $ $ $ Tour Desk pieejams uzņemšanas un visu mūsu draudzīgs personāls ir plašu Gold Coast zināšanas un visu to var piedāvāt.
Jums ir piedāvājums, vai nu pasi vai autovadītāju apliecību pēc ierašanās.
Pēc atcelšanas jums būs jāmaksā par pirmo naktis katru viesi rezervēta. Jums ir jābūt virs 18 gadu vecuma.
Mums nav veikt pārbaudi outs vai checkins uz Ziemassvētkos vai Jaungada diena.
Vērtējums: 69%
  • 65%