Property Description
JAUNUMS: Mēs apsveicam visus mūsu viesi pievienoties mums BEZMAKSAS Sufi deju parādīt mūsu rooftop katru svētdienu. Nāciet pievienoties fun!
Nāc let mūsu draudzīgs, enerģisks personāls palīdzēs Jums atklāt patieso armu Kairā. Izbaudiet mūsu tīru, komfortablas istabas, bezmaksas wifi un cildinos karstu dzērienu mūsu krāņs jumta top.
Ir grezns pieredzi budetu.
Mēs atrodamies centrā Islāma Kairas, kas Khan El Kalili platība ieskauj neskaitāmi vēstures garīgās pieminekļi, kur jūs varat zaudēt sevi braucienā.
Mums ir trīsdesmit gaisa con telpas pieejamas ar privāto vannas, un satelītu TV. Piedāvājam arī kopīgu aprīkojumu.
Locekļi mūsu augsti apmācītu personālu, brīvi pārvalda angļu un franču valodās. Viņi ir gatavi, lai veicinātu savu reizi nepiecieams.
Mums ir 5 minūu pastaigas attālumā no daudziem islāma pieminekļiem, tostarp, krāsains Khan El Kahlily tirgus (vecā tirgus), Azahar parks (labākais parks Tuvajos Austrumos un fantastisku vietas, lai atpūsties), Salah el Din Citadel (ar pārsteidzou viedokli no pilsētas) un krāņs Husein moeja
Mēs piedāvājam:
Bezmaksas profesionālo vadīties pastaigas ceļojums apkārt Islāma Kaira (svētdiena-otrdiena-piektdiena) katru nedēļu
Bezmaksas uzņemt dubultu vai trīskāru istabas atrunas 3 naktis vai vairāk
Bezmaksas lidostā uzņemt uz vienoto numuru rezervēana 4 naktis vai vairāk.
Bezmaksas internets un bezmaksas WiFi ātrgaitas
Bezmaksas karstu dzērienu visu dienu un nakti
Bezmaksas brokastis
Ja jūs grāmatu, 7 naktis Jums rodas viens bezmaksas nakts
Mēs varam arī palīdzēt jums organizēt:
Viesnīcu rezervēana
Iekzemes airfare rezervācija.
1. klases sēdvietām vilciena biļetes rezervēanas.
Guļvietas vilciena biļetes rezervēanas.
Tour paketes ar brīvi izvēlēties no 25 marrutus.
Saņem gūstā Arābijas naktis viesnīca!