Property Description
Es lieto Google tulkot informāciju zemāk, lai latvieu valodu.
Es atvainojos, ja ir tulkojuma kļūdas.
Hostel Informācija:
Beach Side Brela
Sniedz izdevīgus naktsmītnes ar privātiem balkoniem un iespaidīgs viedokli Adrijas jūrā. Tikai 70m no pludmales! Skatu slavenā Brela pludmalēm un in-starp visām priedēm atradīsiet viedokli par Brac un Hvar salas. Gājiena attālumā ir liels restorāni, kafejnīcas, mini tirgus un stundu pastaigu prieku gar piekrasti. Laika jūsu meklējat liels peldēana, sauļoanās, paceļot dabas parkā Biokovo kalnu, airi laivām, upes plostiem uz Cetina upes vai daādiem ūdens sporta veidiem, to visu var atrast Brela. Arhitektūras skaistuma un vēsturisko fonu Brela aizsargās Jūs interesanti un vēlas vairāk ikdienas. Brela ir bezgalīgs kombināciju izklaides un atpūtas lai iepakojums savu maisiņu, un nāk apmeklēt kas Forbes novērtēti kā top 6. pludmalē World!
Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs esam lielu viedokli, jo bija Hillside, lai gājienā līdz pludmalei ir uz slīpums, tas nav dzīvoklis zeme. Ir kāpnes līdz pludmalei, ka jūs varat ņemt un kafejnīca taisnība, kad jūs nokritusies līdz pludmalei ar lielu dzērieni, kafija ...
Double Bed PRIVATE Ensuite IR virtuvīte & GREAT skatu uz jūru!
Daļēji noslēgts lieli privātie balkoni ar jaunāko virtuvju, kas aprīkotas ar izlietni, divi elektriskie degļi, ledusskapis kopā ar galdu un krēsliem ēst uz balkona un baudīt uzskatus un skaisti ārā. Newer Virtuves piederumi un trauki ir arī iekļauti, lai palīdzētu jums ir galvenais cooking pieredzes, bet jūsu Adrijas atvaļinājumā. Izbaudiet savu privāto vannas istaba aprīkota ar duas, izlietnes un tualetes.
TWIN Private Ensuite uzsākusi virtuve!
Divvietīgi numuri nav virtuvju un balkona stāv tikai nāk ar sānu skatu uz jūru. Visas istabas ir ļoti līdzīgi pēc izmēra un izskata. Ja rezervācija twin room lūdzu saprast, balkonu ir pietiekami liela, lai stāv uz, nevis sēdi.
ALL ROOMS SLEEP divām un nāk kopā ar vannas istabu!
ī ir lieliska vieta, lai jūsu nākamā atvaļinājuma, naktsmītnes ir lielisks formas, tīrs un ērti atrodas netālu no pludmales un daudz atrakcijas. Ir dienu laivu braucienu uz salām ... kas var būt ērts veids, kā apskatīt skaisto salas Brac, Hvar un Korcula.
Hope to see you soon!!
Tikai skaidrā naudā, lūdzu, jo pēc ieraanās.
Kredītkartes netiek pieņemtas.
Satellite T.V!
Mēs sniedzam ātrgaitas bezvadu internets!
Mēs nesniedzam 24 hour reception.