Property Description
Hotel Beautiful atrodas vēsturiskajā centrā, tiei blakus Termini dzelzceļa staciju. Mums ir labi savienota ar visām pilsētas teritorijām ar autobusu un metro ar visām tūrisma vietās ātri un viegli piekļūt.
Viesnīcā ir klusā un relaksējoa atmosfēra, Visos numuros ir vannas istaba.
Mūsu galvenais mērķis ir sniegt mūsu viesiem iespēju baudīt savas brīvdienas un apmierināt viņu vajadzības un pieprasījumu. Viesnīcā vada īpaniekiem un ir starptautiskais personāls ir jūsu rīcībā, lai nodroinātu jums patīkamu uzturēanos Romā.
Balsoja viens no desmit kopmītnēs visā pasaulē hostelworld.com klientiem
Balsoja # 1 visvairāk uzlaboja Hostel īpaas balvas. Visā pasaulē.
-TOP 10 hostelis 2007.
- Vispopulārākie viesnīca 2006,2007,2008,2009
pēc Hostelworld klientu atsauksmes.
Citi pakalpojumi ietver tuvumā stāvvietās, jums būs bezmaksas 30 min. Interneta piekļuve mūsu laundrymat, kas atrodas atseviķā vietā no hosteļa, mums ir WiFi un nav ekspluatācijā vakara zvans. Jūsu ērtībai, atrunas teātriem un restorāniem, kā arī ekskursijas.
Izrakstīanās laiks: 10:00
Reģistrēanās laiks: 14:00
Kopējā bilance, jo tikai jāmaksā skaidrā naudā.
Pēc ieraanās mēs nevaram kompensāciju naudu. Ja jūs vēlaties atcelt kādu no naktis jūs iegrāmatoti jums ir ļaut mums zināt vismaz 24 stundas pirms ieraanās.
Lūdzu, ņemiet vērā, ka laika posmā no 29 decembra līdz gada janvāris 2 atcelanas ir 7 dienas. Uzturoties vismaz 3 naktis ajā periodā.
Foto ID nepiecieama pārbaude, - rezervēana nevar pieņemt ikviens, kas jaunāki par 18, ja tiem ir pievienots pieauguo tā paa dzimuma.
** Lai vīzu izdoanas nolūkā, hostelis neparedz apstiprinājuma vēstuli vajadzīgi, lai piemērotu ādu dokumentu.
Piezīme: no 1 Jan 2011 Romas pilsētas domes IEKĻAUJAMĀ DIENAS nodokļa tūristiem. is nodoklis nav iekļauts ONLINE cena un izmaksas 2 € par nakti / no personas (uz 10 naktis maksimālais uzturēanās vietai). Bērniem līdz 2 gadu NAV maksāt o nodokli
FOR MORE INFO, apmeklējiet o saiti: