Property Description
apraksts:
Mūsu hostelis atrodas paā Barselonas pilsētas centrs, kur visas galvenās atrakcijas no pilsētas ir pastaigas attālumā. Mūsu unikāls piedāvājums ir autostāvvieta aiz ēkas, kur auto var novietot ļoti droa un lēta.
Mūsu viesi var baudīt diena un nakts dzīvi pilsētā. Lielveikals blakus durvis atvērtas līdz pusnaktij,
Kā arī mēs sniedzam informāciju padomus klientam, kā ceļot ļoti lēti Barselonā, lai iegūtu budeta pārtiku no kuriem lielveikals, pusdienas un vakariņas tikai 3 €, kur 1 dzēriens ietver, bezmaksas pastaigu tūres, dodoties uz lidostu Barselonā tikai 1,40 eiro, un daudz vairāk budeta padomi.
Pēc ieraanās jūs saņemsiet bezmaksas sagaidīanas dzērienu, citi objekti ietver, bezmaksas WiFi, 24 stundu reģistratūra, bezmaksas bagāas uzglabāanas pēc izrakstīanās, ledusskapis un mikroviļņu krāsns, mazgā un āvē pakalpojumu, angļu valodā runājos personāls.
Veļa ir iekļauta cenā, un viesi var baudīt mūsu terases saulē un relaksējoa.
Razio Hostel atrodas 200 metrus no Liceu Metro stacija, kas nodroina vieglu piekļuvi visai pilsētai.Ports ir 10 minūu gājiena attālumā, bet Barceloneta Beach ir 20 minūu attālumā.
Lūdzu, ņemiet vērā:
Atdot: 12:00 - 02:00 stundas
Check Out: 06:00 - 12:00
Lūdzu, dodiet mums zināt, pirms ieraanās, ja jums būs pārbaudīt ar vēlu.
Atcelana 3 dienas; mēdz pēdējā brīdī atcelt radīs atbild par pirmo nakti.
pilnībā nav redzams, radīs atbild par visām izmaksām
Ierodoties. MasterCard, Visa, American Express, Debets, Maestro tiek akceptēti papildu maksa 4% papildus.
Autostāvvieta Garāa ir pieejama papildu maksas un ir atkarīga no pieejamības. tādēļ, lūdzu, rakstiet mums rezervēt stāvvietu.