Hosteļa meklēšana

34 Tran Quang Khai, 0084, Nha Trang

REZERVĒT TAGAD
Ierašanās Datums     Naktis

Property Description

La suissePer viesnīcu stendi 7. no 53 vērtē viesnīca Nha Trang par tripadvisor.com lapā.
La Suisse viesnīcā ir starptautiska 2-zvaigžņu Boutique viesnīca aptuveni 30 pilnībā aprīkotas istabas, katrs pakalpojums pieejams, netālu no pilsētas centra un pludmale, ērta skatiena-redzēt.

Welcome to La Suisse viesnīca-Viesnīca for Business Travelers! Mēs piedāvājam tīras, mūsdienu & homey uzturēties saprātīgu cenu. Jums ir pelnījuši vislabāko pieredzi pēc Jūsu ilgi noguris dienu ceļojumā un profesija sanāksmēs. Mēs esam apņēmušies būt uzticamiem viesnīcu jūsu Business & personiskām vajadzībām.

Mēs atrodamies tūrisma centrs downtownNha Trang, īss gājiens līdz pludmalei un citiem tūrisma objektiem, bet īpašums vēl joprojām ir kluss, kas atrodas lielu aleja, pie aizņemts autopārvadājumiem, Tran Phu. Izpratne jūsu vajadzībām sarežģītu, tīru, modernu un homey uzturēšanos, un jo īpaši lieliska nakts miega pēc ilga tiring dienā ceļojumā un / vai biznesa tikšanās, mums ir rūpīgi izvēlētām mūsu 5-zvaigžņu pakaišu un citas augstas kvalitātes mēbelēm un vienmēr tur tos super-tīrs.

Mūsu pieklājīgs personālu kurš ir profesionāli apmācīti, piemīt kaislība sniegt jums vislabāko pakalpojumu pielāgotas jūsu īpašajām vajadzībām .. Mēs cenšamies pastāvīgi pārsniegt jūsu cerības, jo mēs saprotam, ka jums palikt kopā ar mums, jo Jūs izvēlaties, nevis tāpēc, ka jums ir.

Atrodas pilsētas diplomātiskās zonā, La Suisse Hotel ir mājās prom no mājām uz daudziem ceļotājiem, kas ierodas uz Nha Trang pilsētas darījumu vai baudu. Apmēram 30 pilnībā aprīkotas istabas, katrs pakalpojums pieejams, netālu no pilsētas centra un pludmale, ērta skatiena-redzēt un ekskursijām - La Suisse Hotel sniegs Jums neizskatīgs komforts, ja neatkarīgi no mājām.
Izmitināšana Informācija

Mums ir priecīgi piedāvāt Jums daudzkombināciju izvēle mīļākie istabu veidiem. Mēs varam apmierināt Jūsu prasības pēc dažādu istabu veidus katrā periodā. No visvairāk budžeta standartu luksusa DELUXE ar La Suisse, Jūs vienmēr atradīsiet mūsu viesnīcā komfortablu un neaizmirstamu. Kopā ar attīstības valstīm, kas nav konkrētu aktīvu, tostarp cilvēkresursiem, mums ir bijusi devotedly iegulda labāka ērtību no Hotel Property. Visi no istabas ir pārdomāti dekorēts, pilnībā aprīkots ar rūpīgi pakaišu vākšana par jūsu ideāls miega; top standartam higiēnas tīru un svaigu vidi; jaunu gaisa kondicionēšanas, Cable plakanā ekrāna TV ar vairākiem izvēli starptautisko kanālu CNN, BBC, HBO, Star-Movies, ESPN, Star-Sports, FTV ..., IDD telefons, Mini-bārs (ledusskapis), elektriskā tējkanna, matu žāvētājs, Elektriskās personas Safe Box, visaptverošu koka mēbeles, piemēram, drēbju skapis, komfortablas DOUBLE lielu BED izmērā 1,6 mx2m, darba galda, bagāžas plaukts, ... ikdienas istabene pakalpojumu, ikdienas-mainīts veļa ieskaitot gultas loksnes, duvet, spilvendrānas, vanna un sejas dvieļi, veļas mazgāšanas un ķīmiskās tīrīšanas pakalpojumu; Clean Privātā vannas istaba ar pilnu tualetes piederumi, 24 stundas istabas pakalpojumu; ātrgaitas interneta piekļuves un WiFi telpās; augstu griesti.

ROOM
Ērtības:
- 24 stundu apkalpošana numurā
- Kabeļtelevīzija
- Bezvadu interneta piekļuve
- Vannas istaba ar dušu un vannu
- Mini bārs
- Brīva Brokastis.
- Brīva Dzeramais, augļu vai Cake šajā pēcpusdienā.
- In-istabu elektronisko droši
- Matu žāvētājs
- Gaisa kondicionētājs ar individuālo kontroli
- IDD telefons
- Safe lodziņu uzņemšanas dienests

Transport Service
Ņemot vērā to, Nha Trang lidosta tika pārvietots uz Cam ranh lidostā, tūristi tiks izmaksātas transporta izmaksas (no Cam ranh lidostu La Suisse Hotel): 15 USD / 3 personas. Mēs pick tūrisma up jebkurā vietas, Nha Trang pilsētu bezmaksas.

Interneta pakalpojumi:
Hi-ātruma interneta piekļuvi (ar savu klēpjdatoru, jūs varat sērfot internetā bez maksas).

Informāciju par atrašanās vietu

La Suisse viesnīcas atrodas centrā Nha Trang: 34 Tran Quang Khải St, Nha Trang City, kas diplomātisko un finanšu rajona, kā arī netālu no galvenajiem tūrisma objektiem, izklaides un iepirkšanās rajonos.

Naktsmītnes Telpas

• Internetpiekļuve