Hosteļa meklēšana

62, Rue Ramey, 75018, Paris

REZERVĒT TAGAD
Ierašanās Datums     Naktis

Property Description

Palieciet ar mums draudzīgajā Le Montcliair hostelī un Jūs būsiet starp Parīzes vispieprasītākajām vietām. Le Montclair hostelis atrodas Monmartrā, dažu minūšu attālumā no Svētās Sirds bazilikas, viena no slavenākajām vietām Parīzē. Netālu Jums ir iespēja nonākt Clignancourt tirdziņā, Svētās Sirds bazilikā, mākslinieku rajonā, La Butte Montmartre, kā arī izmantot iespēju pasēdēt vienā no Monmartras kafejnīcām, kā īstam Parīzietim.

Mūsu uzņemšana ar lielāko prieku Jums sniegs visu nepieciešamo informāciju par lētākajām un jautrākajām Parīzes aktivitātēm, kā arī, pēc Jūsu lūguma, rezervēs biļetes uz Disnejlendu, Mūlenrūžu un citām vietām. Mēs tiecamies pēc tā, lai panāktu komfortu, foajē ir ideāla vieta, kur iepazīt citus ceļotājus. Paši esam ceļotāji, tāpēc saprotam, ka labsajūta nav tik ļoti atkarīga no tā, kur Jūs atrodaties, kā no tā, ar ko pavadiet laiku. Pie mums ir daļa skaistās, maģiskās Parīzes un draudzīga atmosfēra.

Smalkāka informācija:
• Reģistrēšanās ir pēc 15:00, taču, ja ierodaties ātrāk, piedāvājam par brīvu izmantot mūsu bagāžas nodalījumu,
• Recepcija ir atvērta diennakti,
• Ir iespēja maksāt skaidrā naudā un ar bankas karti (VISA vai MASTER),
• Personām zem 18 gadiem gan pieprasām vecāku klātbūtni vai vecāku izrakstītu atļauju uzturēties,
• Identifikācija ar paša bildīti ir obligāta (pase, braukšanas apliecība)
• Bagāžas nodalījums ir pieejams bez papildus maksas,
• Droši jautājiet uzņemšanā par Mūlenrūžas un Disnejlendas biļešu rezervāciju,
• Izrakstīšanās laiks ir līdz 12:00, cerams izbaudījāt palikšanu, droši uzturiet sakaru caur Facebook! www.facebook.com/MontclairHostel
• Brokastis ir par brīvu,
• Istabu tīrīšana notiek katru dienu,
• Nesen atjaunotajā virtuvītē ir iespēja pagatavot ēdienu,
• Segas un gultas veļa pieejama bez maksas,
• Parīzes kartes ir par brīvu,
• Atrodamies netālu no metro pieturas, vairākiem lielveikaliem, Parīzes beķerejām, veļasmazgātavām, restorāniem un klubiem
• Privāta velosipēdu stāvvieta viesiem pieejama.

Naktsmītnes Telpas

• !!INTERNET!!