Property Description
Lisbon Chillout hostelis atrodas paā Lisabonas centrā, netālu no slavenā Praca Marques de Pombal, kur atrodas vairākas populāras pilsētas apskates un izklaides vietas. Nokļūt līdz galvenajiem sabiedriskajiem transportiem Tev prasīs tikai pāris minūtes. Ar metro, autobusu un tramvaju varēsiet nokļūt sev vēlamā galapunktā kā arī doties uz visiecienītākajām ekskursiju apskates vietām kā Sintra, Estoril un Cascais.
Mēs varam piedāvāt 6 mājīgas guļamistabas, sākot no divvietīgām līdz pat astoņvietīgām. Hostelī ir jauka un omulīga chillout viesu istaba ar burvīgu skatu uz Lisabonas pilsētas centru. Mums ir virtuve, kur Tu vari pagatavot sev brokastis, pusdienas un vakariņas, 2 duas telpas (atseviķi puiiem un meitenēm), recepcija un balkons, kur varēsi ēst brokastis, pusdienas vai vakariņas baudot brīniķīgo skatu, kas paveras uz Lisabonas senlaicīgajām ieliņām.
Gaidīsim tevi ciemos un centīsimies iepriecināt ar kādu īpau un patīkamu pārsteigumu!
Mēs priecāsimies Tev palīdzēt saplānot ekskursijas un ieteiksim labākās vietas, kurp doties, lai nepalaistu garām nevienu atzinības vērtu apskates, atpūtas un izklaides vietu.