Hosteļa meklēšana

San Francisco Square 360, none, Cusco

REZERVĒT TAGAD
Ierašanās Datums     Naktis

Property Description

Mēs atrodamies tikai akmens mest no centra Cusco!
Mēs gandrīz visi, piemēram, tūrisma aģentūrām, bankomāti, bāri, krogi, veikali un visas vietējās tēmēkļi ērtības.

Mūsu viesnīca atrodas skaisti pārvērš koloniālā savrupmāja minēti kā National Monument in 1584.

Show romanization
15.gs. koloniālās ēkas ir saulains, koka Porches, divas patios noapaļots ar divpadsmit viltotiem ar roku akmens arkas un kāpnes, tostarp rokas sliedes un skulpturālās akmens lauva. Pirwa Hostel noteikti ir daudz raksturs!

Mums ir izvēle guļamtelpas ar 4, 6, 8, 10 un 12 gultasvietas, kā arī dubultspēlē ar un bez vannas istabu ar 24h karstu dušu un brokastīm (svaiga maize, sviests, ievārījums, sula, kā arī svaigi augļi un Joghurt) iekļautas cenā! Jūs atradīsiet šajā vietā ir ļoti veikls un tīrs.

Hostel ir personālu 24 stundas dienā, un, lai Jūs justos vairāk droši mēs nodrošinām bezmaksas maziem skapīšiem Jūsu vērtslietu, lielie skapji ir jūsu mugursoma un noliktavu telpas, kur Jūs varat atstāt visu, kad prom treka.

Lai padarītu Jums ērtāku Mēs dodam brīvās kārtas diennakti internetā (3 ātrs datori), Wi-Fi, biljarda galda, kabeļtelevīzija (ar angļu, franču, vācu un, protams, spanish channels) DVD atskaņotājs (ar lielu atlases DVD ), un labi aprīkota virtuve.

Kā arī visus, ka mums ir bārs! Atvērta no 6 līdz pēdējā viesi ar plašu alkoholisko dzērienu un alus, delicious mājās picas un sviestmaizes, šautriņas un, protams, HAPPY HOURS!

Vairākas kopīgas teritorijas ar dīvāniem, kuru dēļ ir lieliska vieta, socialize, lasīt vai vienkārši chill mūsu un atpūtu!
Mūsu hostelis apmeklē tās īpašniekiem, tādēļ tā ir droša, neizskatīgs vieta ar draudzīgu un sveikt atmosfēru un personāls ir vienmēr gatava Jums palīdzēt ar jebkādiem Jums nepieciešams vai tikai atbildēs uz visiem jūsu jautājumiem.

Mēs ceram gaidīti arī Jūs!

Naktsmītnes Telpas

• !!INTERNET!!