Hosteļa meklēšana

Coronel Inclan Street nº 494, Miraflores, none, Lima

REZERVĒT TAGAD
Ierašanās Datums     Naktis

Property Description

Pirwa Hostel backpacker, atrodas tūrisma rajonā Miraflores, tas ir tikai 8 minūšu gājiena attālumā no Miraflores pilsētas centrā, kur Jūs atradīsiet: Restorāni, bāri, diskotēkas, lielveikali, ceļojumu aģentūras, bankas, un rokdarbu tirgus.

Tāpat ir pāris minūšu izejot no iepirkšanās centra Larcomar kur jums būs brīnišķīgs skats uz okeānu pacific. Pirwa Hosteļi Lima ir 5 minūšu brauciens taksometrā, lai vecās koloniālās rajons Barranco un 15 minūtes līdz vecpilsētai vēsturiskajā centrā Lima.

Ja jūs meklējat sasilšana, ērta, tīra, droša un nav dārgs place to stay in Lima, nāc pie mums. Pirwa Hosteļi Lima, liks tev justies kā mājās, jūs atpūsties mūsu komfortablas gultas, baudīt gardas brokastis un Jums būs iespēja izmantot virtuves un istabas TV visu laiku.

Mūsu dārzs un terase jūs varētu būt mirkļus atpūtas un lasīšanas, 24h interneta, telefonu sabiedrībai.

Arī Pirwa Hostals Lima nodrošina saviem apmeklētājiem:

- Ērts gultas.

- Kontinentālās brokastis iekļautas 8:00-10:00

- KOPĒJĀS JOMAS: Room TV (kabeļu TV un DVD), Terase, dārzs, uc

- Guest Kitchen 24h

- Pirts ar karstu ūdeni

- Drošības bagāžas veikals (kad jūs veicat garajos braucienos uz iekšpusi Peru).

- Internets bez 24h

- Tūrisma informācijas, lai Jūs viegli plānot savu ceļojumu.

Papildus pakalpojumi, ko piedāvā Pirwa Hosteļi Lima:

- Transports no / uz 24h Airport. (Konkurētspējīgām cena)

Vērtējums: 86%
  • 81%