Property Description
Mūsu Hostel dod Excellent value for money ar noteikumu visu jums, iespējams, varētu vēlaties, lai jūsu īstermiņa! Visi mūsu viesu guļamistabu ir 'privāts', kura nodroina labu drou pamatu, lai Jūsu uzturēanās Liverpool bez hassle skaļu, dakārt, bezpersonisku dorms.
Old Dairy ir 2 pilnībā aprīkotas virtuves ar 24 stundas BEZMAKSAS tējas un kafijas, mikroviļņu krāsni, tosteri un trauku mazgājamā maīna.
Labi mēbelēts komunālie Atpūta / ēdamistaba ar TV / Video / DVD; pilna kabeļu TV (lounge only) inc visu filmu un sporta kanālus, grāmatu un DVD & video izvēli jūsu klusas naktis.
duas telpas un atseviķu WC's.
Visi mūsu viesu guļamistabu, ir nodroināti ar tējas un bezmaksas tējas un kafijas ieraanās un viesu bezmaksas informācijas paketi. Gultas veļa un dvieļi tiek nodroināta nedēļas mainīt pakalpojumu. Visi ir TV / VCR, mazgāt rokas baseini / tualetes vienībām, FREE WI-FI platjoslas interneta pieslēgums ir sniegts bez maksas,
Mēs nenosaka vakara zvans, lai viesi var nākt un iet tie, lūdzu, - ideāli, ja pārbaudi veic lielāko Liverpool nakts!
Nekustamo īpaumu ļoti klusu, privātu un drou kaimiņu ar pabalstu pilna 24st videonovēroanas sistēma.
Ir liela pagalma daiem viesu autostāvvieta.
Mēs Lieliski atrodas pilsētas centrā, kas nav mazāks par 6 autobusu pieturas pie augējā ceļa! Visas ņemot jums tiei pilsētu: ALL tūrisma objektus, teātri, restorāni, bāri un klubi ar brauciena laiks 10 minūtes!
Jauns Echo arēnā un konferenču centrs ir arī tikai pāris kilometru attālumā un viegli pieejama, izmantojot autobusu vai kājām.
Ar Liverpool un Everton FC stadionos tikai īsu vienu autobusu ceļojumu skaits 26 autobusu (kas pārtrauks tiesības ārpus Anfield stadionā), Old Dairy atrodas ideālā vietā, lai tiem visiem svarīgajiem Match Days too!
mēs reizēm var organizēt Liverpūle un Everton FC mājas spēle biļetes, ja tie ir pieejami, un ņemot vērā pietiekami paziņojums.
Liverpūle ir mūsu mājas un mēs centīsimies sniegt jums justies kā tas ir jūsu too.
Ieraanās laiks
2-10